Cattaleya

Pensiune Restaurant & Grand Spa

Info line: 0744.803.175 /0742.595.994 / 0371.133.091

Cazare

Daca alegi pentru a inopta la Cattaleya, libertatea este cheia. Libertatea de a explora comorile din regiune si a le adauga in continutul inimii tale iar apoi sa te întoarci pentru relaxare totala. Lasati treburile acasa. Vom avea grija de restul.

180leipe noapte

Camera dubla

Camerele noastre duble cu baie proprie, masoara 26 m² plus balcon si detine un pat matrimonial generos. Facilitati in camera : televizor , frigider, uscator de par, room service, etc.

180leipe noapte

Camera twin

Camerele noastre twin cu baie proprie, masoara 26 m² plus balcon si detine doua paturi separate. Facilitati in camera: televizor, frigider, uscator de par, room sevice, etc.

250leipe noapte

Studio dublu

Garsonierele noastre cu baie proprie, pat matrimonial si optional pat extensibil, masoara 34 m² plus balcon. Facilitati in camera: televizor, frigider, uscator de par, room service, etc.

150leipe noapte

Camera bussines/regim single

Camerele se adreseaza persoanelor in interes de serviciu si sunt cu pat patrimonial sau twin.Facilitati in camera: televizor, frigider, uscator de par, room service, etc.

350leipe noapte

Apartament

Apartamentele noastre au o suprafata de 48 m² impartita in doua camere plus balcoane : dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, baie cu cada. Facilitati in apartament: doua televizoare, frigider, uscator de par, room service, etc.

Pentru un sejur de familie, o iesire de weekend ,oprire de tranzit sau bussines stop, cu entuziasm si dotari de neegalat la indemana, va stam la dispozitie cu 10 camere matrimoniale, trei twin, trei garsoniere si doua apartamente, centru spa, restaurant, loc de joaca pentru copii.

Restaurant

Spa

Cazare

Team Building

Turism

Evenimente

Back to top

Esti interesat?

Ne poti contacta la numarul: 0744.803.175 pentru a afla mai multe

Date de contact